Welcome to EXCITECH

Laasaga fou, lumana'i fou! EXCITECH South Base Phase II Poloketi na fa'amae'aina lelei.

fa'afiafia cnc 16

I le tulaga o le gaosiga atamai, EXCITECH o loʻo faʻaauau pea ona aʻe maualuga fou i totonu o le alamanuia ma faʻamalosia atili lona tulaga i totonu o pisinisi. I le aso 28 o Iuni, Zhaoqing Dawang High-tech Industrial Park, le itu i saute o le gaosiga o le EXCITECH, na faʻafeiloaʻi le sauniga faʻapipiʻi o le vaega lona lua o le poloketi, lea e le gata o se mea taua tele i le atinaʻeina o le kamupani, ae faʻamalosia atili ai lo tatou talitonuga i le lumanaʻi o gaosiga atamai.

Na susulu le la i le aso 28 o Iuni, e pei lava o le naunau ma le toto o EXCITECH. I Zhaoqing, Guangdong, lenei fanua olaola, o le faʻamutaina manuia o le EXCITECH Phase II poloketi faʻailogaina se amataga fou. Talu mai le amataga o le poloketi, ua vave ona liliu e EXCITECH le mamanu mamanu i le mea moni ma le saoasaoa e le masani ai ma le lelei, e faʻaalia ai le mautinoa ma le naunautaiga o le kamupani e manumalo i le maketi.
fa'afiafia cnc 15
O le faʻamaeʻaina manuia o le poloketi vaega lona lua a le EXCITECH South Base e le gata na faʻavaeina ai se faavae mautu mo le atinaʻeina o le kamupani i le lumanaʻi, ae na faʻaleleia atili ai le gaosiga o le gaosiga ma le tulaga lelei o oloa, ma faʻamalosia atili ai lo tatou saoasaoa i le maketi.

O le a faʻaauau pea ona faʻateleina le malosi o le R&D, faʻalauteleina le faʻaogaina o tekinolosi i totonu o fale otometi fale, ma faʻaauau pea ona faʻalauiloa atili i luma, sili atu ona lelei ma atamai fofo e faʻafetaui ai manaoga maketi.
fa'afiafia cnc 14
EXCITECH South Base Phase II poloketi o le a faʻalauiloaina foi se laina oloa fou, e aofia ai meafaigaluega faʻamaufaʻailoga pito i luga ma laina faʻapipiʻi atamai. O lenei mea o le a le gata ina faʻatamaoaigaina ai le oloa a le EXCITECH ma faʻaleleia lona faʻatauvaʻa, ae tuʻuina atu foʻi le tele o auaunaga faʻapitoa ma faʻapitoa i tagata faʻatau i le salafa o le lalolagi, aumaia le tele o avanoa pisinisi ma avanoa atinaʻe i a tatou paaga, ma faʻapea foʻi ona maua le poto masani o le gaosiga ma le atamai.
fa'afiafia cnc 13
O le faʻamutaina manuia o le poloketi vaega lona lua a le EXCITECH South Base e le gata e tatalaina ai se mataupu fou i le atinaʻeina o le kamupani, ae faʻaalia ai foi a tatou avanoa e le gata mo le lumanaʻi. O le a matou taliaina le maketi o le lalolagi ma se uiga matala ma suʻesuʻe le lalolagi tele o gaosiga atamai ma paʻaga i le lalolagi atoa.

Leai se laina, filifili EXCITECH! Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe e fatuina se lumanaʻi sili atu ma tatala se mataupu fou i le gaosiga atamai.

fa'afiafia cnc 1

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFu'a


Taimi meli: Iul-01-2024
WhatsApp Online Chat!