Welcome to EXCITECH

Inteligentné balenie si vyberá EXCITECH! Vylepšite imidž značky a efektívne šetrite materiály.

Výhody automatickej baliacej linky

Automatická výrobná linka rezačky papiera 1
Prijatie automatickej baliacej linky sa stalo strategickou voľbou mnohých priemyselných odvetví, najmä priemyslu výroby nábytku. Automatická baliaca linka dokáže zjednotiť balenie objednávok listov, zlepšiť efektivitu a výrazne podporiť imidž značky výrobcov nábytku

.

Automatická výrobná linka na rezanie papiera (3)
1. Zlepšite efektivitu a rýchlosť: Automatická baliaca linka beží nepretržite bez manuálneho zásahu, čo výrazne zlepšuje rýchlosť výroby a výkon. Realizujte skrášlenie obalov a zjednotenie objednávok nábytkových tanierov.

Automatická výrobná linka na rezanie papiera (4)
2. Zlepšite kvalitu produktu: Cieľom automatického baliaceho systému je spĺňať prísne normy kvality a zabezpečiť, aby bol každý obal konzistentný vo vzhľade a funkčnosti. Spoločným používaním softvéru pre drevoobrábacie stroje EXCITECH sa môžete vyhnúť chýbajúcim objednávkam listov. Keď tanier v objednávke chýba, systém zobrazí výzvu „Chýba tanier“.

Automatická výrobná linka na rezanie papiera (5)

3. Flexibilita a rozšíriteľnosť: Moderné automatizované baliace linky sú vysoko prispôsobiteľné a dokážu sa prispôsobiť rôznym produktom a požiadavkám na balenie. Veľkosť balenia hromadne vyrábaných kartónov si môžete prispôsobiť alebo manuálne zadať veľkosť balenia. Jednoduchá obsluha, žiadne skúsenosti a školenia.

Automatická výrobná linka na rezanie papiera (6) Automatická výrobná linka na rezanie papiera (7) Automatická výrobná linka na rezanie papiera (8)Automatická výrobná linka na rezačku papiera (11) Automatická výrobná linka na rezanie papiera (12) Automatická výrobná linka na rezanie papiera (13) Automatická výrobná linka na rezanie papiera (14)

 

Pošlite nám svoju správu:

OBJEDNAŤ TERAZ
  • * CAPTCHA:Vyberte prosímStar


Čas odoslania: 21. augusta 2024
WhatsApp online chat!