Welcome to EXCITECH

Нова машина! EF588GW-LASER ласерско заптивка, заптивка со тесен раб и PUR се тројство.

EXCITECH се фокусира на изградба на паметна фабрика и надградба на вашето индустриско производство.

1.EXCITECH машината за ласерско поврзување на рабовите обезбедува високопрецизно поврзување на рабовите, обезбедувајќи конзистентна и униформа завршница на целата површина. Ова е особено важно за големи површини или производи со висока класа, бидејќи совршената обработка на површината е многу важна.

2.EXCITECH машината за ласерско поврзување на рабовите е побрза и поефикасна од традиционалниот метод за лепење на рабовите. Ласерската технологија може брзо да произведе мазни и беспрекорни рабови, обезбедувајќи ефикасно време на производство и поголем излез.

3.EXCITECH машината за ласерско поврзување на рабовите има широк опсег на апликации, кои може да се користат за обработка на различни материјали, вклучувајќи пластика, дрво, метал и стакло. Оваа флексибилност значи дека производите можат да имаат многу различни стилови и површински третмани.

4.EXCITECH машината за ласерско поврзување на рабовите има подобрена издржливост и ниски барања за одржување. Тие бараат најмалку одржување и имаат долг работен век, што е рентабилна инвестиција за претпријатијата. EXCITECH машината за ласерско поврзување на рабовите ги има предностите на прецизност, брзина, разноврсност, издржливост и одржливост и е суштинска алатка за модерен мебел и производители на дрво.

EF588GW-LASER_02_ EF588GW-LASER_03 EF588GW-LASER_04 EF588GW-LASER_06 EF588GW-LASER_07 EF588GW-LASER_08 EF588GW-LASER_09 EF588GW-LASER_10 EF588GW-LASER_11 EF588GW-LASER_12

Испратете ни ја вашата порака:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
  • * CAPTCHA:Ве молиме изберете гоКуќа


Време на објавување: 22 јули 2024 година
WhatsApp онлајн разговор!